2018. november 18., vasárnap

Hangolódtunk a 35 éves Oi-kor bulira




Az ismert okok miatt rendeztünk egy kis ráhangoló bulit, a jövő héten esedékes Oi-kor koncert előtt.  Mivel az olasz zenekar itt volt , német barátaink jó előre megváltották repülőjegyeiket és természetesen a hazai bajtársainkat sem akartuk hamisíthatatlan olasz oi zene nélkül hagyni , minden készen állt egy családias hangulatú összejövetelre.

Szép számmal érkeztek a lelkes vendégek, főleg annak függvényében, hogy tényleg csak egy kis bulit terveztünk.
 Az olasz Gesta Bellica mellett a Tarhad lépett színpadra ezen az estén.

Elsőként a Tarhad lépett a stingers pub sokat látott színpadára. A fiúk nem fukarkodtak a lendülettel, egyből beindították zenéjükkel a nagyérdeműt . Felcsendültek a már szinte slágernek számító dalok,  közös éneklés, pogózás a ''küzdőtéren'' . Ma is kitettek magukért a fiúk !



Kis pihenés után jöhettek az olaszok . Kölcsön hangszerekkel kezdtek bele zúzós műsorukba . ( a gitár és dobfelszerelésért külön óriási köszönet jár az érintetteknek !!!!) Régi és új dalok hangzottak el vegyesen , külön örültem hogy a nemrég megjelent új albumukról is játszottak pár nótát. Fáradhatatlanul szólt az oi , a zenészek élvezték a zenélést, látszott rajtuk , hogy nem egy ''gyorsan legyünk túl rajta '' kihívásnak tekintik és ezt értékelte is a közönség.  Nagyot játszott a Gesta Bellica , de itt még nem volt vége. ....
Zala jelent meg az emelvényen és minden nyelvi akadályt leküzdve, kis sugdolózás után felcsendült a skinhead induló. Nem akartam hinni sem a szememnek , sem a fülemnek  . Szinte mindenki együtt énekelte Zalával a dalt , amivel le is zártuk az estet. Azt gondolom senkinek sem kellett csalatkoznia aki eljött , nagyon jól sikerült ráhangolódás volt a jövő heti jubileumi koncertre.

S4S

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése