2017. szeptember 25., hétfő

Tiszta vizet a pohárba!!!


Úgy gondolom az egyetlen hiteles támogató szervezet vagyunk Magyarországon, akik felvállalták hogy skinheadeket támogatnak, ráadásul külföldön is ismert és elismert a tevékenységünk, ezért nem mehetünk el szó nélkül egy nemrég napvilágot látott eset kapcsán. 

Most csak erre az egy 'akcióra ' szeretnénk felhívni a figyelmet, hiszen ez ránk és az egész mozgalomra is  rossz fényt vethet.

Történt ugyanis, hogy egy 'kedves régebbi bajtársunk ' fogta magát és írt egy postai levelet az egyik külföldi szervezetnek, hogy tavaly, tehát már közel egy éve, egy bevándorló ellenes tüntetésen bizony lecsuktak pár lelkes hazafit. Az ügyvédek dolgoznak az ügyön, de ez nagyon drága, ezért, ők, mint támogató szervezet gyűjtenek és ebben kérnének segítséget. Ezután szépen felsorolja milyen pólóból, milyen színt és méretet kér. Hála  az igaz bajtársaknak és a jó nemzetközi kapcsolatoknak, erre most fény derült.



Az ilyen és ehhez hasonló férgeket el kell taposni, ki kell vetni magunk közül, akik kihasználva a hiszékenységet nyerészkedni akarnak a mozgalmon. 


És hogy kiről is van szó? 
Nem 'első bálozó ' az emberkénk, hiszen jó pár éve ő volt az, aki nógrádsápon a romlott sört árulta, ő volt akit keresett az adóhatóság, ő volt aki korábbi munkahelyén pár tízezer forintért szemet hunyt szinte bármilyen stikliért, és még sorolhatnám.....

Az ilyen férgeknek nincs helye köztünk! 
 

Bence & Skins 4 Skins

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése