2017. szeptember 26., kedd

IV. Ian Stuart emléknap



Idén is megrendezésre került, a most már hagyománnyá vált emléknap.

A kora őszi időjárás kisebb aggodalomra adott okot, de mire kezdődött a „kerti party” a reggeli harmat is felszáradt. Kisütött a nap, így jelezve, hogy ismét egy igen szép és kellemes nap elé nézzünk.

10 óra után folyamatosan érkeztek a meghívott bajtársak és családjaik. A rét hamar megtelt, és betöltötte a gyerekzsivaj. A gyerekek, mint régi ismerőst köszöntötték egymást és együtt vetették bele magukat az egész napos játékba. Jó volt látni, hogy a kis közösségünk mennyire összetartó és lelkes. A hétköznapok fásultságából kilépve mindenki belevetette magát a természet adta lehetőségekbe. Hamarosan a tűz is fellobbant. Grill fesztivál hangulat alakult ki. Volt itt minden...grill húsok, grill sajtok, szalonnasütés, hal sütés. A grillezés fénypontja a szarvas steak volt, mely mindenki tetszését elnyerte. Eközben megkezdődött a bográcsozás is. Csülökpörkölt készítése vette kezdetét, melyre délután minden meghívott a Skin4Skins vendége volt. 

Emléknap révén megemlékeztünk Ian Stuart munkásságáról. Úgy gondolom, hogy emlékének nem is tudtunk volna jobban adózni, mint hogy egy fehér közösséget építünk. 

Egy nagyon tartalmas napot töltöttünk együtt. Jövőre ismét találkozunk. 

Az emléknap képekben : 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése