2018. november 25., vasárnap

Oi-kor 35 éves koncert Beszámoló


Az a megtisztelő felkérés érkezett hozzánk még tavaly az Oi-kor-tól, hogy segítsünk a 35 éves fennállásuk alkalmából megtartandó születésnapi koncertet megszervezni.
Ezt természetesen nagy örömmel fogadtuk, így gőzerővel igyekeztünk mindent elrendezni, hogy méltón ünnepelhessünk közösen eme jeles alkalmon.
Mint tudjátok soha semmi nem megy akadályok nélkül, így az utolsó pillanatokban helyszín, és időpont változtatásra volt szükség, de végül minden a helyére került.(november 24-én)

Eljött a nagy nap, és hétkor megnyíltak a kapuk. Az ország minden szegletéből, de még külföldről is érkeztek bajtársak a koncertre.

Terv szerint zajlott minden, így időben csapott a húrok közé a Vérszerződés, mely kemény bemelegítő volt. Erő és lendület, ez jellemezte őket.
Geri később is énekelt közösen Zalával, az Oi-korral.











Rövid pihenő után a Fehér Vihar lépett a színpadra. Nekik külön is köszönjük, hogy a változások miatt, ilyen gyorsan, és ilyen repertoárral fogadták a megtisztelő felkérést és jöttek, hogy a közönséget megmozgassák, és hangszálaikat megtornáztassák.





Az este fináléjaként a "születésnaposok" álltak fel, melyet kivétel nélkül mindenki nagy üdvrivalgással fogadott. 35 éves fennállásuk alatt szerzett "költeményeikből" fergeteges összeállítást hoztak, melyek között volt olyan is, amit csak egyszer és utoljára hallhattak a jelenlévők. Zala felhívására többen is felmentek a színpadra, hogy együtt énekeljék el az ismerős születésnapi felköszöntőt. Bánhatják kik kihagyták, mert megismételhetetlen volt a hangulat.

Köszönjük mindenkinek akik eljöttek.
Boldog születésnapot az Oi-kornak!


Skins4Skins Hungary

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése