2017. június 13., kedd

IV. Skins 4 Skins dartskupa 



Ezen a hétvégén került megrendezésre a már hagyományosnak mondható S4S darts kupa . A tavalyihoz képest, idén kevesebben neveztek be a versenyre , viszont sokkal többen jöttek csupán azért , hogy jól érezzék magukat egy bajtársias estén. A nevezés háromnegyed 6-kor lezárult, így pontban 6-kor el is kezdődtek a 'vérre ' menő csaták . Bár mindenki amatőr versenyző volt , így is alakultak ki nagyon jó meccsek , tán még az öreg Taylor is csettintett volna egy egy párbaj láttán. A verseny vigaszágas rendszerben lett lebonyolítva, tehát ha valaki egyszer kikapott, akkor sem kellett elkeserednie, hiszen maradt esélye akár a kupa elnyerésére is. Pár óra múltán kialakult a döntő párosítás, ráadásul két tagunkat láthattuk a fináléban . Kemény csata után végül meglett a győztes, aki hazavihette az első helyért járó oklevelet és egy CD -t , ami természetesen járt az összes dobogósnak is.
Külön említést érdemel,hogy az érkezők, mikor beléptek a versenynek otthont adó helyre ,egy emléksarokkal találkozhattak, ahol Gyuri és Komcsi emléke előtt hajthattak fejet.
Összeségében egy nagyon jó hangulatú estén vagyunk túl, és közkívánatra sűrűbben lesznek ilyen találkozók , hiszen szükség van a személyes találkozókra , mert csak így alakulhat ki egy igazi bajtársias mozgalom.


S4S


További képek az estéről:














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése