2016. július 27., szerda

Ébredj Európa!!!

Kivégeztek egy papot Franciaországban!

Többek között két apácát és egy papot is túszul ejtett az a két férfi, akik az Észak-Nyugat Franciaországban található Saint-Etienne-du-Rouvray városában csaptak le. 

A helyi értesülések szerint néhány civil is a templomban tartózkodott, amikor az egyelőre ismeretlen fegyveresek elfoglalták a helyszínt.



A legfrissebb információk szerint a két túszejtőt a helyszínre kiérkező különleges egységek agyonlőtték. A hatóságok eddigi tájékoztatása szerint a 86 éves papnak elvágták a torkát, aki a helyszínen életét vesztette.
A rendőrség információi szerint hárman megsérültek, egyikük olyan súlyosan, hogy a kórházban jelenleg is küzdenek az életéért.

A francia belügyminiszter, Bernard Cazeneuve a helyszínre sietett annak érdekében, hogy felmérje és értékelje a történteket. A rendőrségi akciónak vége, a nyomozást és a helyszínelést megkezdték a rendőrök.
Tűzszerészeket és aknamentesítő csapatokat is a helyszínre vezényeltek
A legkorábbi hivatalos fejlemények szerint gyaníthatóan muszlim származásúak lehettek a hóhérok.
Marine Le Pen elsőként reagált a francia politikusok közül a szörnyű hírekre. Twitteren osztotta meg gondolatai, a Nemzeti Front vezető politikusa szerint valószínűsíthető, hogy újabb iszlamista terrorcselekmény történt.

forrás: http://888.hu/article-tuszdrama-franciaorszagban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése