2016. szeptember 8., csütörtök

Egy 450 éves évforduló margójára

450 évvel ezelőtt 1566. szeptember 8-án tört ki Zrínyi Miklós megmaradt harcosaival a szigetvári várból. Az eseményeket nyilván nem kell különösebben bemutatni senkinek.

2016. augusztus 9., kedd

Akarat Diadala bajtársi torna 2016



Augusztus 6-án került megrendezésre az Akarat Diadala bajtársi küzdősport torna. Az eddigi évektől eltérően nem Békés nyújtott otthont a rendezvénynek, hanem Budapest.

Nem tetszik a migránsoknak a szabályok szigorítása! Svédországban tüntettek



Több száz migráns tüntetett a menekültügyi szabályok július 20-tól életbe léptetett szigorítása ellen szerdán a svéd főváros, Stockholm főterén, a parlament épülete előtt.

Az oroszok felrobbantottak egy muszlim imaházat.


Idén áprilisban történt az eset, mikor az Orosz Szövetségi Rendőrség illegális robbanóanyagokat talált egy illegálisan működő mecsetben. A hatóságok úgy ítélték meg, hogy túl veszélyes a robbanóanyagokat elszállítani ezért fogták magukat és felrobbantották az imaházzal együtt. Mindezt élőben adta a helyi televízió.

2016. július 27., szerda

Ébredj Európa!!!

Kivégeztek egy papot Franciaországban!

Többek között két apácát és egy papot is túszul ejtett az a két férfi, akik az Észak-Nyugat Franciaországban található Saint-Etienne-du-Rouvray városában csaptak le. 

A helyi értesülések szerint néhány civil is a templomban tartózkodott, amikor az egyelőre ismeretlen fegyveresek elfoglalták a helyszínt.

2016. július 25., hétfő

Muszlimok zavarták meg a Müncheni megemelékezést.

MÜNCHEN
A müncheni áldozatokról való megemlékezést muszlimok zavarták meg "Allahu Akbar!" kiáltásokkal.

Idén is Oi-kor kupa.



Este pedig koncert az ex-Stingersben!